El Cicle Gaudí de cinema català reprèn la presencialitat a Sant Feliu amb el film 'Madre'

Sant Feliu de Guíxols reprèn el Cicle Gaudí de cinema català en format presencial. El proper divendres, 18 de setembre de 2020, a les 21:00 hores de la nit es projectarà al Casino Guixolenc la pel·lícula Madre, del jove cineasta madrileny Rodrigo Sorogoyen.

Després de mesos en format digital degut a la pandèmia mundial de coronavirus, el reconegut circuit estable de cinema produït a Catalunya torna a les pantalles de les ciutats i pobles del principat que hi estan adherits. En el cas de la població ganxona ho fa amb el llargmetratge Madre, en una vetllada que comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció pertinents. L'aforament serà limitat i es prendran les oportunes accions d'higienització i protecció interpersonal (gel hidroalcohòlic, mascaretes, etc.).

La sinopsi del thriller psicològic Madre diu així:

L’Elena (Marta Nieto) rep una trucada de l’Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l’últim que va saber d’ell…
Deu anys més tard, l’Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d’aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps.
La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean (Jules Porier), un adolescent francès que li recorda al seu fill.
Entre ells sorgeix una forta connexió que acabarà sembrant el caos i la desconfiança al seu voltant.

Els tiquets per a poder veure la projecció es vendran directament a taquilla, sense venda anticipada. L’entrada general val 4’50€, mentre que presentant el Carnet Jove el preu és de 3€. Els membres del Club Vanguardia disposen d’un descompte del 2×1 en la compra d’entrades.

Mira el tràiler aquí:

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits