S’ajorna el Ganxotapes degut a les restriccions que afecten des d’aquest divendres a bars i restaurants

El Ganxotapes de Tardor 2020, que va donar el seu tret de sortida el passat divendres dia 9 d’octubre a Sant Feliu de Guíxols, s’ha vist interromput a causa de les noves mesures per fer front a la Covid19 implantades pel Govern de la Generalitat des d’aquest divendres 16 d’octubre, i que han rebut l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Les noves restriccions suspenen les activitats de restauració dels bars i restaurants i els limiten a fer entregues a domicili o recollida amb cita prèvia, durant 15 dies.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que això “ha obligat a ajornar aquesta campanya del Ganxotapes”, que “ara l’aturem i la reemprendrem quan els establiments puguin tornar a obrir i continuar amb la seva activitat”.

Des del consistori ja s’han realitzat trucades al sector i “estan diposats, quan puguin tornar a obrir, a continuar amb aquesta campanya que tenim molt consolidada a la ciutat i que va començar amb moltíssima força”.

Núria Cucharero també ha recordat que hi ha algun establiment que ha decidit continuar amb la campanya, sobretot en el que són menús, i fer-los per emportar.

GANXOTAPES AJORNATA JUNT

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits