Degut a un canvi de programació de TV3, el programa que s’havia d’emetre avui titulat “Millor restaurant de cuina de mercat de Sant Feliu de Guíxols i Palamós”, del Joc de Cartes de TV3, QUEDA POSPOSAT

‼️ Degut a un canvi de programació de TV3, el programa que s’havia d’emetre avui titulat “Millor restaurant de cuina de mercat de Sant Feliu de Guíxols i Palamós”, del Joc de Cartes de TV3, QUEDA POSPOSAT.
Properament informarem de la nova data d’emissió.

 Piulada de "TV3.cat"

"Canvi de programació: aquesta nit, un especial @Mes_324 repassarà l'actualitat i les reaccions a la sentència absolutòria al major Trapero i l'excúpula d'Interior. No emetrem @APM ni @JocdeCartesTV3"

 -----------------------------

 Els dies 8 i 10 de setembre, l’exitós programa Joc de Cartes de TV3 es va desplaçar fins a Sant Feliu de Guíxols per rodar algunes de les parts que conformen el seu programa titulat “Millor restaurant de cuina de mercat de Sant Feliu de Guíxols i Palamós”.

El presentador de l’espai, Marc Ribas, acompanyat de l’equip del programa, van rodar en diversos espais de la ciutat, com ara El Salvament, el Mercat Municipal o la Rambla del Portalet.

De Sant Feliu, hi participen els restaurants El Tinglado i Els Nois. De Palamós, el Maria de Cadaqués i La Salinera.

1000 JOC DE CARTES PORTADA

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits