Es prohibeix a tot Catalunya el "Truc o Tracte" de Halloween per la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorda que enguany estan estrictament prohibides les activitats de truc o tracte durant la festivitat de Tots Sants i Halloween. Davant del context actual de pandèmia per coronavirus, Protecció Civil de Catalunya ha emès aquesta setmana un document en què, entre d’altres mesures, es restringeix aquesta pràctica, coneguda a Catalunya també com a crit o confit i entremaliadura o llaminadura.

L’activitat en qüestió, una tradició importada d’altres cultures, sol estar protagonitzada per infants i adolescents, que rep el nom de trick or treat. Disfressats, es presenten casa per casa per a demanar dolços i llepolies (llaminadures), una pràctica que també se sol estendre a comerços principalment d’alimentació, confiteries i llaminadures. Per raons de la pandèmia, aquesta celebració queda prohibida per a aquesta tardor.

La nova normativa relativa a la diada de Tots Sants també inclou diverses obligacions i recomanacions orientades a d’altres activitats típiques de l’època, com ara l’elaboració de panellets o la visita en cementiris. Podeu accedir al document íntegre entrant a l’apartat web de la Generalitat.

TRUCO O TRATO AJUNT

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits