COVID-19 – Recursos útils – Octubre-Novembre 2020

Establiments de restauració de Sant Feliu amb servei de recollida al local i/o entrega a domicili

D'acord amb la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre de 2020, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, establiments amb servei de restauració de tota Catalunya han de tancar al públic els seus locals, tant terrasses com espais interiors. Tanmateix, poden continuar oferint servei de recollida a l'establiment i entrega de menjar a domicili, una pràctica que s'ha estès entre els diversos bars i restaurants de Sant Feliu de Guíxols. Per tal de facilitar les coses als ganxons i ganxones, l'Àrea de Turisme del consistori guixolenc ha creat una llista que recopila tots els establiments de restauració de la ciutat que ofereixen menjar a domicili i/o recollida al local:

 

Omple i descarrega't el certificat d'autoresponsabilitat per poder sortir durant el confinament nocturn

La Generalitat de Catalunya ha reactivat el certificat d'autorresponsabilitat, que agilitza la feina dels agents dels cossos de seguretat en cas que us aturin a la via pública en horari de toc de queda nocturn (22:00h - 6:00h).

Completa el document i descarrega-te'l en format PDF clicant a la fotografia ▼

covidautoresp

 

 

Tancament perimetral de Catalunya i confinament de cap de setmana

Des de divendres, 30 d’octubre de 2020, estan en vigor les noves restriccions implementades pel govern de la Generalitat de Catalunya per a frenar l'expansió de la Covid-19. Les principals novetats de la normativa són, d’una banda, el confinament perimetral de Catalunya i, de l’altra, el confinament municipal de caps de setmana. També és notícia que el món cultural, així com l’activitat esportiva no professional i les extraescolars, queden paralitzats.

📝 Accedeix al llistat de restriccions 

infografia-mesures-increment-casos page-0001

 

Entra en vigor la restricció de mobilitat nocturna: prohibit sortir als carrers entre les 22h i les 6h

En vigor l'anomenat toc de queda nocturn a tota Catalunya. La mesura, destinada a posar fre al preocupant avenç de l’epidèmia de Covid-19, està en marxa des de diumenge, 25 d’octubre de 2020, i prohibeix la sortida del domicili entre les 22:00 i les 6:00 hores a tot el territori català. El text contempla sancions d'entre 300€ i 6.000€ per l'incompliment de les restriccions.

📝 Accedeix a la normativa: horaris, excepcions i matisos

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits