Sant Feliu de Guíxols es reinventa i presenta la campanya 'Ganxotapes at Home'

WhatsApp Image 2020-10-30 at 12.09

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha reinventat per tal de poder donar continuïtat a la campanya gastronòmica ‘Ganxotapes’ i, en aquest context, ha presentat el ‘Ganxotapes at Home’, un concurs de cuina a través de les xarxes socials dirigit a tots els públics.

El passat divendres 9 d’octubre de 2020 Sant Feliu de Guíxols donava el tret de sortida al ‘Ganxotapes de tardor 2020’. Una setmana més tard, però, la tradicional campanya gastronòmica es va veure interrompuda per les noves mesures decretades per la Generalitat per fer front a la Covid-19.

La nova proposta 'Ganxotapes at Home', doncs, publicarà a les xarxes socials de l’Àrea de Turisme de Sant Feliu de Guíxols (@visitguixols), al llarg de les properes tres setmanes, un seguit d’instruccions per a poder participar al concurs, ja sigui a través de Facebook o Instagram.

El concurs es desenvoluparà de la següent manera:

Cada cap de setmana es proposarà als usuaris cuinar una tapa diferent amb uns requisits concrets que s’anunciaran a través de les xarxes socials. El primer cap de setmana (30-31 d’octubre) es proposarà cuinar ‘la tapa de tardor’; el segon (7-8 novembre) es proposarà cuinar una tapa ‘marinera’, i el darrer cap de setmana es competirà per fer la ‘Ganxotapa més innovadora’.

Per a participar s'haurà de cuinar la tapa, fer-li una foto i publicar-la a les xarxes etiquetant @visitguixols i amb el hashtag #ganxotapesathome.

Entre tots els participants se celebrarà un sorteig en què els guanyadors podran endur-se fins a 5 lots de premis de marxandatge de la ciutat: un premi per Facebook, 3 per Instagram i 1 per Reel.

La regidora de turisme, Núria Cucharero, ha explicat que "la campanya gastronòmica ‘Ganxotapes’ està vivint un moment de parèntesi perquè els bars i restaurants es troben tancats. La intenció és mantenir viu l’esperit de la campanya i per això hem inventat el ‘Ganxotapes at home’. L’objectiu és que petits i gran es posin a cuinar Ganxotapes i les comparteixin amb tothom a través de les xarxes socials".

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits