L’Ajuntament contractarà tres joves en pràctiques dins el Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols contractarà tres joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’una iniciativa que pretén fomentar la inserció laboral dels joves i que ofereix la possibilitat de guanyar experiència laboral. A la vegada, la contractació permet reforçar diverses àrees del Consistori.

En aquesta ocasió, les tres places que s’han convocat són per :

·Àrea de Vialitat i Policia Local
·Àrea d’Acció Social i Habitatge Social
·Àrea d’Alcaldia i Projectes Estratègics

Els requisits genèrics per a tots tres llocs són tenir menys de 30 anys, estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil i constar a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat.

A banda, cada plaça requereix d’uns estudis específics. En el cas de Vialitat i Policia Local, es demana un grau superior d’administració i finances; pel que fa a Acció Social i Habitatge Social, valen graus en Educació, Treball Social i Psicologia, i finalment per a Alcaldia i Projectes Estratègics es requereix algun grau en Dret, Ciències Polítiques o Geografia.

Les persones que estiguin interessades poden adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on també es pot sol·licitar informació.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits