La Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural inaugura el curs 20/21 amb la videoconferència 'Epidèmies i pandèmies: passat i present'

Divendres, dia 20 de novembre de 2020 a les 19:00 hores del vespre, tindrà lloc la conferència inaugural del curs 2020/2021 de la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural, que compta amb la col·laboració del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols. Enguany se celebrarà, per primer cop, en format virtual, a través de la plataforma Google Meet, i hi podreu accedir clicant el següent enllaç: https://meet.google.com/mtj-vftf-rgp.

Sota el títol Epidèmies i pandèmies: passat i present, l’acte anirà a càrrec d’Alfons Zarzoso, director del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, i del doctor Josep Vilaplana, president del Col·legi Oficial de Metges de Girona, que faran una reflexió sobre la pandèmia actual, que ens ha mostrat com davant de situacions similars a aquesta, ocorregudes en segles anteriors s’hi ha fet front amb un exercici heroic de la medicina, alhora que s’ha constatat com les condicions de vida i de treball de la gent són un element clau per a l’eradicació de malalties, un repte que afecta no només al món mèdic, sinó a tota la societat.

És un acte obert a tothom i per al qual no cal inscripció prèvia. Es recomana a les persones interessades que es connectin a les 18:45 hores per a poder començar l’acte a la hora establerta. Els assistents podran interactuar en el xat en directe amb reflexions i preguntes que seran plantejades en les consideracions finals.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits