Jornada Un Tren Per a la Costa Brava

 

Més informació i actualitzacions:
https://transportpublic.org/jornadacostabrava/

L'entitat PTP (Promoció del Transport Públic), juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona, realitzen la primera trobada sobre mobilitat en les comarques gironines, centrada en la Costa Brava.

Durant el febrer de 2021, i dins el marc de l’any Europeu del Ferrocarril, un grup de promotors del tren de la Costa Brava ens fa arribar el manifest per a aquesta fita.

La Costa Brava es configura com el territori més poblat de Catalunya sense ferrocarril. L’any 2008, des de la Diputació de Girona es va fer l’esforç d’encarregar un estudi de viabilitat per implantar aquesta infraestructura, però el projecte finalment va quedar guardat al calaix i es va donar prioritat a la mobilitat per carretera.

La jornada que es planteja per aquest proper dissabte 5 de juny a les 9:30h. Hi haurà mitja hora per acreditar-se fins les 10h i a les 10h es donarà pas a les ponències inaugurals a càrrec d’Estefania Molina (Portaveu del grup de la Costa Brava), Adrià Ramirez (Presidència de la PTP), Vicerectora de la UdG i Carles Motas (Alcaldia de Sant Feliu de Guíxols).

Per motius de seguretat COVID-19, el sistema d’entrades funciona a través d’una web externa amb assignació de seient. L’entrada té un cost 0, només haureu de registrar les vostres dades per a reservar. Vosaltres mateixos podreu triar seient. 

https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-sant-feliu-de-guixols