L’Aquàtic Club Xaloc, campió de Catalunya de Natació amb Aletes

 

Aquest passat cap de setmana del 5 i 6 de juny, l'Aquàtic Club Xaloc ha participat a la piscina de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols en el Campionat de Catalunya d'Estiu de Natació amb Aletes. N'han format part un total de 110 nedadors de diversos clubs en categories Infantil, Cadet, Júnior i Sènior.

Cada esportista ha realitzat 4 proves individuals en distàncies que anaven des dels 50 fins els 800 metres en les diferents modalitats de Superfície (amb tub i monoaleta), Bifins (amb tub i dues aletes), apnea (sense tub i per sota aigua) o escafandre (amb una ampolla d'aire comprimit i un regulador). Alguns també han format part de l'equip de relleu del seu club.

Després de dues jornades de competició, el club ganxó ha estat el que ha obtingut la puntuació més alta i s'ha alçat amb el títol de campió del campionat.

Des de l’Aquàtic Club Xaloc volen donar “l’enhorabona a tots els esportistes i entrenadors”. La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, va participar en l’entrega de medalles.

El proper objectiu del club són els campionats d'Espanya que es duran a terme a Alacant i Benidorm, on hi participaran les categories Infantil-Cadet i Júnior-Sènior, respectivament, i que servirà per tancar la temporada 2020-2021.

Podeu consultar les imatges de les jornades i la classificació al web de l’entitat fent clic aquí.