L'organització considera "extraordinària i  molt positiva" la resposta de públic i participants en el primer festival "D'Aquí"

Els tres col·lectius organitzadors (Ajuntament, l'entitat Guíxols Comerç i Turisme, i l'associació Mascanada 6) consideren "extraordinària i excel·lent" la resposta del públic i participants en la primera edició del Festival "D'Aquí", celebrat a Sant Feliu de Guíxols els passats 24, 25 i 26 de setembre, als Jardins Juli Garreta.

Es tractava d'un festival per gaudir de la gastronomia, la cultura i el comerç local, i se celebrava en un horari ampli de migdia a nit (a excepció del primer dia, només a la tarda).
Hi havia estands de comerços i serveis de restauració locals. Es podien degustar els productes locals i prendre alguna beguda, mentre es gaudia de la música o d'altres activitats culturals.

Es va preparar un programa d'activitats per a tots els gustos, amb tallers infantils, de dansa, musicals, visites guiades, desfilada de moda, concerts en directe, jam sessions, xerrades i molt més, sempre amb una premissa: ser de Sant Feliu de Guíxols. Era, per tant, una proposta per reivindicar la pròpia ciutat, i per acomiadar l'estiu d'una manera amena i divertida. 

Si bé serà difícil quantificar la participació de públic, totes les activitats van tenir les places exhaurides i l'afluència de visitants va ser constant i quantiosa durant els tres dies.

Ja des de divendres tarda es respirava un ambient positiu al recinte, que barrejava diferents col·lectius que ho visitaven, com les famílies, els grups d'amics, les colles que es trobaven als jardins i els visitants del cap de setmana "llarg" per als qui venien de Barcelona, on era pont festiu de la Mercè.

La sensació dins de l'Ajuntament i les dues entitats participants és d'èxit de convocatòria, i si bé es volen polir detalls de cara a futures edicions, es feliciten d'una primera edició rodona, malgrat les limitacions imposades per la pandèmia.