Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 2021

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

 

 

 

Argument: Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau, que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides, entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.

Dirigida per: Agustí Villaronga
Interpretada per: Roger Casamajor i Marc Bonnin

► Podeu adquirir les entrades fent clic aquí.
► Veieu el tràiler fent clic aquí.

___

 

I a partir de setembre...

___

 

Les projeccions del 'Cicle Gaudí' a la Sala Abat Panyelles

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats.

A més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

Imprimeix Correu electrònic