Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Pàgina dedicada al setè art projectat a Sant Feliu de Guíxols

20201210 113227

🎟️ Venda online d'entrades

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

_________________________________________________________

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 

 

No matarás

Direcció: David Victori.

Any d'estrena: 2019.

Repartiment: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivieso, Javier Mula, Aleix Muñoz, Andreu Kreutzer.

Gènere: Thriller. 

Sinopsi: En Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia tan inquietant i sensual com inestable, que convertirà la nit en un autèntic malson. Les conseqüències de la trobada portaran en Dani fins a tal extrem que es plantejarà coses que mai no hauria pogut imaginar.

Venda d'entrades aquí.


_________________________________________________________

Un Cicle Gaudí renovat i amb nova ubicació

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Fins l'any passat, els visionats tenien lloc al Casino dels Nois.

Aquest nou emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats, tot i que mentre durin les restriccions sanitàries de la Covid no es podran utilitzar totes. El seu aforament s’anirà adaptant a les normatives sanitàries establertes en cada moment.

Aquest espai, a més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

📝 Llegeix-ne la notícia sencera

1000 SALA ABAT PANYELLES