Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 2022/2023

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

 

 

 

▌ Argument: Escape Room és l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre dirigida per Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan. Dues parelles, una nit en un escape room i 90 min. L’única manera d’escapar serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d’enigmes perfectes per a l’ocasió. Ho aconseguiran? Definida com “l’única comèdia catalana de l’any”, Escape Room combina l’humor i la intriga per fer-nos passar una molt bona estona.

▌ Dirigida per: Hèctor Claramunt.
▌ Protagonitzada per: Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez, Ferran Carvajal.

► Venda d'entrades fent clic aquí.

 

___

 

▌ Argument: amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.

▌ Dirigida per: Pau Durà.
▌ Protagonitzada per: Francesc Orella , Edu Soto , Malena Alterio , Pau Durà.
 

Venda d'entrades, properament.

 

___

 

Les projeccions del 'Cicle Gaudí' a la Sala Abat Panyelles

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats.

A més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

Imprimeix Correu electrònic