Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Pàgina dedicada al setè art projectat a Sant Feliu de Guíxols

20201210 113227

🎟️ Venda online d'entrades

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

_________________________________________________________

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 


Sentimental

Direcció: Cesc Gay.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan, Griselda Siciliani.

Gènere: Comèdia. 

Sinopsi: En Julio i l’Ana fa més de quinze anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat els seus veïns, en Salva i la Laura. Una parella més jove que ells i que des del primer dia els ha acollit amb molta amabilitat i simpatia. Encara que els seus “sorolls” s’han convertit en una molèstia pel Julio i l’Ana...o potser en un estímul. Avui els veïns seran causants i víctimes d’un tsunami amb una inusual i sorprenent proposta. Els quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

Últimes entrades disponibles aquí.

 


La vampira de Barcelona

Direcció: Lluís Danés.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López, Francesc Orella.

Gènere: Thriller. 

Sinopsi: A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Venda d'entrades aquí.

 

_________________________________________________________

Un Cicle Gaudí renovat i amb nova ubicació

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Fins l'any passat, els visionats tenien lloc al Casino dels Nois.

Aquest nou emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats, tot i que mentre durin les restriccions sanitàries de la Covid no es podran utilitzar totes. El seu aforament s’anirà adaptant a les normatives sanitàries establertes en cada moment.

Aquest espai, a més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

📝 Llegeix-ne la notícia sencera

1000 SALA ABAT PANYELLES