Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Pàgina dedicada al setè art projectat a Sant Feliu de Guíxols

20201210 113227

🎟️ Venda online d'entrades

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

_________________________________________________________

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 

La vampira de Barcelona

Direcció: Lluís Danés.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López, Francesc Orella.

Gènere: Thriller. 

Sinopsi: A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Venda d'entrades aquí.

 

_________________________________________________________

 

My Mexican Bretzel

Direcció: Núria Giménez Lorang.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Ilse G. Ringier, Frank A. Lorang, Vivian Barrett, Léon Barrett.

Gènere: Documental. 

Sinopsi: Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 del segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk. Amb My Mexican Bretzel, desdibuixant els límits entre realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’ un relat que esdevé un somni romàntic. Guanyadora del premi Gaudí a 'Millor documental', s’ha endut també els premis a 'Millor guió' (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010, “Garbo, l’espia”) i a 'Millor muntatge' (compartit amb Cristóbal Fernández).

Venda d'entrades aquí.

 

_________________________________________________________

No matarás

Direcció: David Victori.

Any d'estrena: 2019.

Repartiment: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivieso, Javier Mula, Aleix Muñoz, Andreu Kreutzer.

Gènere: Thriller. 

Sinopsi: En Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia tan inquietant i sensual com inestable, que convertirà la nit en un autèntic malson. Les conseqüències de la trobada portaran en Dani fins a tal extrem que es plantejarà coses que mai no hauria pogut imaginar.

Venda d'entrades aquí.


_________________________________________________________

Un Cicle Gaudí renovat i amb nova ubicació

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Fins l'any passat, els visionats tenien lloc al Casino dels Nois.

Aquest nou emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats, tot i que mentre durin les restriccions sanitàries de la Covid no es podran utilitzar totes. El seu aforament s’anirà adaptant a les normatives sanitàries establertes en cada moment.

Aquest espai, a més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

📝 Llegeix-ne la notícia sencera

1000 SALA ABAT PANYELLES