Teatre de Sant Feliu de Guíxols

 

 

Consulteu en aquesta pàgina la informació sobre el teatre que es representa a la ciutat

Teatre Professional 'Guíxols Escena'
■ Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

___________________________________________________________________________________

 

Amb les canvis en les mesures anti-Covid, l'aforament del Teatre Auditori Narcís Masferrer és del 100% des del 15 d'octubre de 2021.

 

Teatre professional - Guíxols Escena Tardor 2021

GUÍXOLS ESCENA TARDOR 2021

Produccions teatrals amb el prestigi de la Sala Beckett, la productora Bitó, o Villarroel, propostes dirigides per Sílvia Munt, amb actors i actrius referents de l'escena catalana, i unes propostes molt atractives per als més menuts, configuren l'oferta d'aquesta tardor del certamen Guíxols Escena.

Una fascinant aventura teatral que ens porta a Sant Feliu de Guíxols el millor teatre contemporani de Catalunya.

 

 

LES IRRESPONSABLES

Dissabte 20 de novembre a les 21 h.
Producció: Bitó i La Villarroel
Autoria: Javier Daulte
Direcció: Sílvia Munt
Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco, Nora Navas
Col·laboració: Festival Grec de Barcelona
Durada: 1h 45 min.
Com seria fer realitat les nostres fantasies? Fins a on arribaries per ajudar a una amiga? Una comèdia irresponsable que escala minut a minut
La Núria, la Lila i la Fabi es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila surt d’una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar però la cosa es complica i les tres dones es veuen arrossegades per un corrent d’emocions a flor de pell que les convertirà, sense elles voler-ho, en unes autèntiques irresponsables. Una comèdia d’embolics, un cap de setmana amb les amigues on la situació escala minut a minut.
Què passaria si, un dia, de cop, comencéssim a dur a terme tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i el que està mal fet?

Venda d'entrades aquí: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/12480/teatreauditori-narcismasferrer/online

Preus

Data

Espectacle

General*

Reduïda **

9 oct. / 17 h.

SOPA DE PEDRES

10

 

15 oct. / 21 h.

KARAOKE ELUSIA

18

 

30 oct. / 21 h.

SANDRA

22

18

6 nov. /17 h.

KL’AA, LA TEVA CANÇÓ

10

 

20 nov. / 21 h.

LES IRRESPONSABLES

30

25

 

*Entrades a partir d’1 any.

*El preu d’entrada reduïda és per a jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents, membres club de lectura de la biblioteca municipal, membres de les agrupacions teatrals de la ciutat i alumnes de l’escola de música, estudiants de l’EOI amb acreditació (entrades limitades)

Entrades especials per la campanya Escena 25 i alumnes dels instituts de la ciutat a preu de 9€ (entrades limitades)

Inclusió del programa Apropa Cultura, a preu de 3€ i 5€ (entrades limitades)

ENTRADES A TRAVÉS DE www.guixols.cat/teatre o www.codetickets.com 

Mesures Covid-19.

____________________________________________________________________________________

Teatre Amateur - XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols
    Organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba

     🎫 La venda d'entrades es fa el mateix dia de la representació, a la taquilla del teatre, d'11 a 13 hores i una hora abans de la representació.

 

Aquesta és la programació pel 2021:

 

‘Play off’
Diumenge 10 d’octubre a les 18.00 hores.

Autora: Marta Buchaca
Direcció: Josep Canet Figueras
Companyia: Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines

Un equip de futbol femení es troba davant el partit més important de les seves vides. L’obra reflexiona sobre el paper de la dona i de l’esport femení en una societat que encara manifesta un masclisme ferotge. Dins del camp de joc, apareixeran les enveges, els somnis, els dubtes i les pors d’unes noies que l’únic que volen és viure de la seva passió.

 

___

 

Abans que arribi l’alemany
Diumenge 24 d’octubre a les 18 hores.

Autora: Marta Barceló
Direcció: Mario Fernández
Companyia: 8uit de Teatre de Sant Cugat del Vallès

L’Alzheimer, paraula maleïda, malaltia que anul·la qui la pateix i enfonsa els familiars que envolten el malalt, és tractada a “Abans que arribi l’alemany” des del punt de vista de la patologia en el moment en què és diagnosticada. Però no en clau de drama i por pels efectes que comporta la pèrdua de memòria i consciència del jo, sinó que Marta Barceló ens planteja una visió molt més pragmàtica. La protagonista, Júlia, realitza un llistat de coses a fer, ara que és conscient amb la serenor del qui sap que se sentirà molt millor després de fer-les encara que no sempre sigui compresa pel seu voltant o per la societat.

 

__

 

Bojos per la pasta
Diumenge 7 de novembre a les 18 hores.

Autor: Sebastien Thiery
Director: Xavier Piguillem
Companyia: Inestable Ceretana de Puigcerdà

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí... Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a cada seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants. Sempre en clau de comèdia, l’autor, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritza, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana.

 

___

 

‘Les Noies de Mossbank Road’
Diumenge 21 de novembre a les 18 hores.

Autor: Amèlia Bullmore
Direcció: Quim Balcells i Isaac Llor
Companyia: Passarells Teatre estudi de Alforja (Tarragona)

Si voleu veure un relat apassionat i apassionant, una història que ens parla d’amistat i d’amor, acompanyeu-nos a viure junts Les noies de Mossbank Road. És una amistat que neix en un espai de llibertat, un pis d’estudiants compartit, lluny de tot, família inclosa.I és entre els 18 i els 19 quan faran l’estirada, juntes tastaran la llibertat d’anar més enllà. Només dos anys de vivències tan pures, intenses i irrepetible que ja les marcaran per sempre. Un petit paradís, que la solitud, el temps i tot allò que té d’inevitable la vida, ens faran perdre.

 

___

 

La cançó de les mentides
Diumenge 5 de desembre a les 18 hores.

Autor: Alfonso Paso
Direcció: Pep Maria Martínez Giralt
Companyia: Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada

La Júlia creu que té una vida monòtona, això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen al seu marit. Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs... faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d’empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal!! Perquè, com diu la dita: és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació.

 

_______________________________________________________________________

El Teatre Auditori Narcís Masferrer, el teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols, està inclòs al Cens d'Espais de Cultura Responsable elaborat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es tracta del distintiu que reconeix l'equipament municipal com un espai cultural implicat amb principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat. L'objectiu d'aquest reconeixement és, segons la mateixa Generalitat, donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

_______________________________________________________________________

Mesures anti-Covid

Actualment l’aforament de totes les funcions és del 70%.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es reserva el dret de modificar l’aforament de la sala i la situació dels espectadors en totes les funcions segons l’evolució de la normativa marcada pel Procicat pel que fa a les restriccions per a evitar la propagació de la Covid-19.

Imprimeix Correu electrònic