MIC Mediterranean International Cup

mic19

La Mediterranean Intenational Cup (MIC) és un torneig de futbol base internacional que porta a Sant Feliu de Guíxols i a la Costa Brava alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. 
Un any més, Sant Feliu de Guíxols acull partits d'aquest torneig, fortament arrelat a la Costa Brava, amb equips base de màxim nivell. Passaran pels nostres dos estadis els equips de la categoria U16, i els setzens de final. Entre els clubs que veurem a Sant Feliu hi ha el RCD Espanyol o el Villareal CF, equips europeus com el FC Shakhtar Donetsk (Ucraïna) i també clubs de procedència internacional com el BCN FC Canada o el FC Central Los Angeles. Durant 5 intensos dies es disputen centenars de partits als camps repartits per tota la província de Girona. A Sant Feliu de Guíxols es fa en els dos estadis, el Josep Sunyer i el camp de Vilartagues.
 
Origen:
El torneig va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Dinou anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.
Cada Setmana Santa, milers de joves jugadors i jugadores provinents dels 5 continents omplen la Costa Brava d’il·lusió, d’esportivitat i de gols. 
Igual que va passar en el seu moment amb cracks del present com Coutinho, Messi, Marcelo, Neymar o Carvajal, les estrelles del futur tenen una cita ineludible al MIC, representant les categories inferiors d’equips i seleccions amb reputació mundial. 
 
Aquest és el calendari 2019 del MIC a Sant Feliu de Guíxols:
 

Imprimeix Correu electrònic