Afectacions circulatòries per la Nit en Blanc

zones afectades2

El proper dissabte 26 d'agost de 2017 Sant Feliu de Guíxols celebra la seva quarta Nit en Blanc. Aquest esdeveniment reunirà públic a l'aire lliure a la zona centre gaudint espectacles de carrer relacionats amb els comerços del municipi (desfilades de moda, exhibicions, música de carrer...).

Des de l'Ajuntament s'han pres mesures de seguretat i de circulació que s'ha mirat que afectin al mínim la normalitat del trànsit de la zona centre-mar.
A grans trets, aquestes són les afectacions:

  • El passeig del Mar -carrils centrals principals-, en els dos sentits de la marxa, NO tindrà afectacions en cap moment.
  • Per protegir les activitats que es fan al principi de la Rambla/Passeig (zona taxis) es talla un petit tram del vial lateral del Passeig des de les 17h del dissabte fins les 2h de la matinada. Només es tallen els pocs metres que connecten la Rambla amb el Passeig. Els veïns que disposen d'aparcament privat a la zona poden utilitzar el carrer Voltes per entrar i sortir per Capmany (o el mateix vial del Passeig, que tindrà doble sentit)
  • Un petit tram del carrer el Mall a la placeta de Sant Joan estarà tallat (no afecta la circulació de Ctra de Girona)
  • La totalitat del carrer Hospital estarà tallat a partir de les deu del matí de dissabte 26 fins a les dues de la matinada.

Les mesures es prenen per tal de tenir una celebració lluïda i que tingui presents mesures de seguretat adients per tal que la celebració sigui, un any més, un gran èxit.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits