Abril 2023

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 D’ABRIL DE 2023

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Cuina del Bacallà i Peixopalo: Fins al 6 d’abril (Quaresma). Els restaurants participants a la campanya presenten menús elaborats amb aquests ingredients tan típics de la Quaresma. Informació dels restaurants participants a www.visitguixols.com.

*Ganxotapes Primavera 2023. Campanya gastronòmica de tapes. Del divendres 28 d’abril al diumenge 28 de maig. Informació dels restaurants participants a: www.visitguixols.com

*Festival Porta Ferrada 2023: Entrades ja a la venda! Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). 

*Trailwalker: Participa al Trailwalker el 6 i 7 de maig, un desafiament esportiu i solidari en equip en un entorn natural. Per a més informació https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4.  

*Festa de la Gent Gran. Diumenge 7 de maig. Dinar i ball amenitzat amb l’Orquestra La Chatta. Venda de tiquets a l’Oficina de Turisme a partir del dimarts 11 d’abril.

*Viatge a Màlaga. Del 24 al 29 d’abril. Per a més informació: Despatx del Casal Tueda de dilluns a divendres de 10 a 13h.

*Viatge a la Mancha. La Ruta del Quijote. Del 21 al 26 de maig. Inscripcions durant el mes d’abril. Organitza: Casal Gent Gran Salvador Espriu, dilluns i dijous d’11 a 13h. 

 

Dissabte 1 d’abril

*Dia M6. Jornada de Cultura i Creativitat. L’Associació cultural Mascanada6 vol fer visible la seva associació i fer d’aquest dia tant especial una activitat més del calendari cultural ganxó. Música en directe, gegants, tallers, teatre, literatura, gastronomia… Activitats per a totes les edats durant tot el dia fins la 1 de la nit. Més informació a https://www.mascanada6.com/dia-m6/

*1a edició Correpoble. Cursa de 10 kms del Baix Empordà. Competició conjunta de tots els municipis del Baix Empordà. Sortida: a les 10h a l’Espai de l’Estenedor de Xarxes de Palamós. Tots els municipis del Baix Empordà faran una competició conjunta, una gran festa de l’esport, que es pot fer corrent o caminant, i té una extensió d’entre vuit i deu quilòmetres. Cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi, pot ser on viu, on treballa, on hi passa el lleure etc.. Hi pot participar qualsevol persona majors de 12 anys. La primera edició es farà a Palamós. Places exhaurides. Bases a https://linktr.ee/correpoble. Organitza: Consell Esportiu del Baix Empordà. 

*Taula informativa sobre el càncer de còlon. De 9 a 13h a la Rambla, cantonada amb el c/ Major. Organitza: L’Associació contra el càncer.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Taller-Xerrada: Intel·ligència emocional. Què es la intel·ligència emocional i com treballar-la des de casa. Taller experiencial en el qual coneixerem què és la intel·ligència emocional i com acompanyar i potenciar la dels nostres infants. Dirigit a famílies amb infants de 3 a 12 anys. A càrrec de Irene Mundó, psicòloga i Laura Cerdán, mestre. A les 11h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Visita guiada a l’exposició “Ricard Mur, un fotògraf de postal”. A càrrec d’Emma Coll, tècnica del Museu. A les 11:30h a l’Antic Hospital. Cal inscripció prèvia. Aforament màxim 25 persones. Activitat gratuïta. Per a més informació i inscripcions: 972 821575 / 660649727 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Inauguració de l’exposició d’Art Visió i consciència de Matt Denegrevaught (fins al 28 de maig).  A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Concert “Serenata.cat”. Amb la cobla la Principal de la Bisbal. A les 20h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Taquilla inversa. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Diumenge 2 d’abril (Diumenge de Rams)

*Missa de Diumenge de Rams. A les 10h a l’església del Monestir. A les 12h Benedicció dels rams i missa de la commemoració de l’entrada de Jesus a Jerusalem a l’església del Monestir. A causa de les obres a la plaça del Monestir, la benedicció del rams es farà al nou carrer obert amb la cobertura de la riera, el c/ Dr. Martí Casals i Echegaray. 

*Missa de Diumenge de Rams. A les 11h a l’església de Vilartagues.

*Missa de Diumenge de Rams. A les 12h a l’església de Santa Maria.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 3 d’abril

*Exhibició gratuïta de Ioga amb cadira. Nou curs per a gent gran. A càrrec de Dolors González i Silvia Gallego A les 11.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Despatx de la gent gran del casal Salvador Espriu. Dilluns i dijous d’11 a 13h.

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Missa de Dilluns Sant. A les 20h a l’església del Monestir.

 

Dimarts 4 d’abril

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. De 9 a 17h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

*Club de Lectura de Narrativa: Tres llums, de Claire Keegan. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Missa de Dimarts Sant. A les 20h a l’església del Monestir. 

 

Dimecres 5 d’abril

*Missa de Dimecres Sant. Celebració comunitària del perdó. A les 20h a l’església del Monestir.

 

Del dimecres 5 al  dissabte 8 d’abril

*Torneig de Futbol Internacional MIC. Categoria de tots els partits Cadet U16 masculí. Entrada al públic gratuïta.

-Dimecres 5 d’abril, de 9 a 12h al camp de futbol de Vilartagues i de 9 a 12h al camp de Josep Sunyer i Arxer. 

-Dijous 6 d’abril, de 9 a 19h al camp de futbol de Vilartagues i de 9 a 19h al camp de Josep Sunyer i Arxer.

-Divendres 7 d’abril, de 9 a 19h al camp de futbol de Vilartagues i de 9 a 12h al camp de Josep Sunyer i Arxer. 

-Dissabte 8 d’abril, de 9.30 a19h al camp de futbol de Vilartagues. 

 

Dijous 6 d’abril

*Missa de Dijous Sant. Missa de la cena del senyor. A les 20h a l’església del Monestir.

*Missa de Dijous Sant. A les 20h a l’església de Vilartagues.

 

Del divendres 7 al diumenge 9 d’abril

Segona edició del “Lumlab”. Festival de llums i lluminàries. De 18h a 1h en diferents llocs de la ciutat. 

 

Divendres 7 d’abril

*Acció de l’encesa de l’obra “3 dies de combustió”- Creativa’t. A les 11h a l’Antic Hospital. 

*Espectacle inaugural Lumlab. A les 21.30h a la badia de Sant Feliu. Dirigit per Nueveojos amb la col·laboració de l’Associació Llop de Mar, El Fortim i Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols.

 

Tota la programació i horaris de les instal·lacions a www.lumlab.cat, www.visitguixols.com, www.guixols.cat.

 

Divendres 7 d’abril

*Missa de Divendres Sant. A les 11h Via Crucis i a les 18h Celebració de la passió del nostre senyor. A l’església del Monestir.

*Taller: Fotografia sense càmera Lumen print, Impressió lumínica, a càrrec de Mireia Ferron. A les 11.30h a l’Antic Hospital. Preu general: 6€ i preu per als socis d’Amics del Museu: 3€. Cal inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions: 972 82 15 75 /660649727 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Museu d’Història.

*Missa de Divendres Sant. A les 16h a l’església de Santa Maria.

*Missa de Divendres Sant. A les 18h a l’església de Vilartagues.

 

Dissabte 8 d’abril

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Missa. Vetlla Pasqual. A les 21.30h a l’església del Monestir.

*Missa. Vetlla Pasqual. A les 20h a l’església de Vilartagues.

*Missa. Vetlla Pasqual. A les 22h a l’església de Santa Maria.

 

Diumenge 9 d’abril (Diumenge de Pasqua)

*Missa de Diumenge de Pasqua. A les 10h i a les 12h a l’església del Monestir.

*Missa de Diumenge de Pasqua. A les 11h a l’església de Vilartagues.

*Concert “La reina de Siurana” del disc “al Àndalus.cat. A les 18h a la capella de l’Antic Hospital. A càrrec de Pedro Burruezo i Nur Camerata. Entrada general: 6€. Entrada reduïda per als Amics del Museu: 4€. Inscripcions a la recepció de l’Antic Hospital (pagament en efectiu), tel. 972 821575/ 660649727, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 10 d’abril

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 11 d’abril

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. De 9 a 17h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

 

Dimecres 12 d’abril

*Aules Culturals: Patologies cardiovasculars. A càrrec del dr. Enric Valls, cardiòleg. A les 18h al centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.
*Presentació de llibre . A les 18:00 hores tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament la presentació del llibre “La Costa Brava captivadora. Fotografies de Ricard Mur (1906-1939)” de Sheila Berrocal Fernández i Helena Ferrer Codesido, editat per EFADOS.

 

Dijous 13 d’abril

*Dia de l’Activitat Física i Salut, a l’esplanada Rius i Calvet i zona platja

- De 8 a 10h Caminada itinerari de salut. Activitat oberta i apta a tots els nivells. Intensitat: baixa-mitja. Organitza: Dipsalut.

-De 8 a 9h Sessió de ioga. Activitat oberta i apta a tots els nivells. Intensitat: baixa. Organitza: La Corxera.

-De 9 a 10h Sessió de Jumping. Obert, però cal fer reserva de llit elàstic. Apta a tots els nivells. Intensitat: mitja/alta. Organitza: Focus evolution gym. 

-De 10 a 11h. Sessió gimnàs per a gent gran. Grup 1. Activitats oberta i apta a tots els nivells. Intensitat: baixa. Organitza: Dipsalut. 

-De 11 a 12h. Sessió gimnàs per a gent gran. Grup 2. Activitats oberta i apta a tots els nivells. Intensitat: baixa. Organitza: Dipsalut. 

-De 12 a 13h. Sessió de Zumba. Activitat oberta i apta a tots els nivells. Intensitat: mitja. Organitza: Piscina la Corxera. 

També hi haurà una parada informativa. 

*Book Club: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, de Mark Haddon. A càrrec de Dawn Keltie. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 14 d’abril

*Cicle Pen-sa-bé. L’alta sensibilitat, persones PAS (Una moda, un problema o un “superpoder”). A càrrec d’Elena Martínez. Per apuntar-se envia whatsp - 655.546.946. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*3a edició Música i Descobertes! Cicle de concerts i tallers educatius. Concert Enxebre Duo. A càrrec de Maria Cuatrecasas (violí) i Ignasi Piera (violoncel), professors de l’Escola de Música. A les 19.30h a l’Auditori de l’Escola de Música. Durada 50 min. Adreçat a tots els públics. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

*Microcicles Mascanada6. Un recorregut pel món musical porteny Le Tangó. A les 21.30h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles

 

Dissabte 15 d’abril

*Petjades fotogràfiques. Ruta pels paisatges fotogràfics de Ricard Mur. Sortida a les 9h a la platja de Canyet (zona restaurant/ carrer Marina). Punts d’interès de la ruta: Mina de Can Codolar, Puig de Sant Baldiri, Creu d’en Barraquer, la Dona Espenyada i mirador de Sa Bardissa. Ruta d’11 kms aprox., amb alguna pujada o baixada pronunciada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Aforament màxim 30 persones. Més informació i inscripcions a: 972 821575 / 660649727, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Museu d’Història amb la col·laboració d’Ardenya, Patrimoni i Natura.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Taller de construcció, jocs en família dins del programa d’estalvi energètic i eficiència energètica. D’11 a 13h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: Àrea de sostenibilitat, medi Ambient i Salut. 

*Club de Lectura Feminista: Avui us parlaré. Conferències (1930-1967), d'Aurora Bertrana. Comentarà el llibre Adriana Barcia, escriptora, filòloga i especialista en Bertrana. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre Francesc Cambó. L’últim retrat de Borja de Riquer. Presentarà l’acte el regidor Josep Melcior Muñoz. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). 

 

Diumenge 16 d’abril 

*Campionat escolar de Karate. Al Pavelló Carles Nadal. Horari i preu per confirmar. Entrada gratuïta. Més informació: Dojo Sant Feliu- 647 064 286.

*5a Marxa Cicloturista Gran Fondo Lloret-Costa Brava. Cursa per la ctra de Tossa, que passarà per Sant Feliu de Guíxols. Hi haurà un punt d’avituallament a l’entrada del pàrquing de la crta de Tossa amb la Ronda Narcís Massanas. 

*El Somiatruites de Sant Elm. Espectacle de varietats per divertir. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 5€. Reserva anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme a partir de l’1 d’abril. Organitza: Amics de l’Ermita de Sant Elm.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 17 d’abril 

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 18 d’abril

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. De 9 a 17h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

 

Dimecres 19 d’abril

*Com ha canviat casa nostra? Canvia d’hàbits a la llar dins del programa d’estalvi energètic i eficiència energètica. De 19 a 21h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: Àrea de sostenibilitat, medi Ambient i Salut. 

 

Dijous 20 d’abril

*Taller TIC: Àlbum digital. Conèixer el programa Google Fotos en totes les seves prestacions. Crear un àlbum digital, afegir imatges, textos, altres elements i editar les fotografies. Inscripcions al formulari: https://forms.gle/fe1njZqVv8n9b5gw8, 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. De 10 a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 21 d’abril

*Inauguració de l’Exposició: Un refugi de llibres. L’exposició homenatja la mostra internacional de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) que va organitzar Jella Lepman a Alemanya després de la Segona Guerra Mundial per ajudar els infants i joves desposseïts de tot. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Es podrà visitar fins al 30 de juny.

*Presentació del llibre Emocions Rodones de Jaume Garcia Vall-Llosera i Josep Taberner Puig. Presentaran el llibre Xavier Castillón i Alfons Hereu. A les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Cicle Gaudí – Cinema: El Maternal (drama). Original en castellà. Durada: 122 min. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

 

Dissabte 22 d’abril

*Campionat de Catalunya de Twirling. Tot el dia al pavelló de la Corxera. Entrada gratuïta.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Guíxols Escena Menuts: Una dent sota el coixí. Espectacle infantil. Durada: 50min. Entrada general 6€. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 23 d’abril

*Fira de Sant Jordi. Parades de llibres i roses de 10 a 20h a la Rambla i a la placeta Sant Joan. Hi haurà signatura de llibres dels autors locals. Al matí: Pilar Francès, Roser Erin, Carles Pérez-Villalba Martínez, Helena Corbellini, Josep Domènech Ponsatí, Óscar García “Calibos” i Marc Juera, Casto Roldán, Nemesio Noreña. Al matí i a la tarda: Eloy García Plaza, Neil David Selvy-Sonia. A la tarda: Javier Martínez Babón. Per a més informació: www.visitguixols.com/ www.guixols.cat

*Campionat de Catalunya de Twirling. Tot el dia al pavelló de la Corxera. Entrada gratuïta.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 24 d’abril

*Òpera BIB: Les heroïnes de Puccini, sessió al voltant de la figura de la dona en la vida i l'obra de Giacomo Puccini, a càrrec de Clara Valero. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

Dimarts 25 d’abril

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. De 9 a 17h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

 

Dimecres 26 d’abril

*Rodajoc escolar. Matí de jocs i esports per a tots els alumnes de 4t de primària del municipi. Al Guíxols Arena i camp de futbol de Vilartagues. 

*Aules Culturals: La Sagrada Família: l’arquitectura segons Gaudí. A càrrec del dr. Mn. Jordi Castellet, teòleg i escriptor. A les 18h al centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.

 

Dijous 27 d’abril

*Cine-Filo: Gran Torino (VO) de Clint Eastwood. Posterior diàleg amb Nemrod Carrasco, doctor en filosofia, professor a la UB, assessor filosòfic de la sèrie "Merlí". A les 17 h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Departament de Socials de l’Institut Sant Feliu i Biblioteca Pública.

 

Divendres 28 d’abril

*Microcicles Mascanada6. Performance. Amb un dimoni a cada orella Xavi Lloses i Alex Pallí. A les 20h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles

 

Dissabte 29 d’abril

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Hora del Conte: Aventures de la Pippi. La Pippi és una nena de 9 anys que viu sola amb el seu cavall i el seu mico. Acompanyada dels seus amics viu un munt d’aventures, sempre amb la seva peculiar manera d’entendre el món. A càrrec de Núria Clemares. A partir de 3 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*29è Concurs de Pastissos Casolans: A la tarda a la Rambla - Passeig del Mar (En cas de mal temps s'anunciarà un nou espai). Per concursar s'hauran de presentar els treballs de 16 a 17h.

Es pot concursar amb coques-pastissos de totes les varietats-flams-púdings i bunyols.

-De 17h a 18h- Deliberació del jurat. La puntuació que donin serà inapel·lable.

-A partir de les 18h- Tast de 3 talls de pastís i una copa de tisana, previ donatiu de 4€ a favor de l'Associació Amics Ermita Sant Elm. S'obsequiarà amb una participació al sorteig d'una paella per a 2 persones

-A partir de les 20h- Veredicte del jurat. Un cop entregats els premis es sortejarà la paella entre els assistents, que tinguin butlleta i s'entregarà. Si no surt l'afortunat, es tornarà a sortejar

-Hi haurà primer-segon i tercer premi Per cada modalitat i un premi especial per als bunyols com escollits els millors.

-Tots els participants al concurs, seran obsequiats amb un tall de pastis i una copa de tisana.

 

-Els concursants accepten aquestes bases i el veredicte del jurat.

Organitza: Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm. 

*Presentació del llibre Pipinxó. Un bolet com qualsevol altre de Sergi Nogués i Paula Molas. Acte per a nens, nenes i pares.  A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). 

*Guíxols Escena Primavera: Quant temps em queda? Comèdia. Durada: 1h 30min. Entrada general 25€. Reduïda 22€  A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 30 d’abril

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

CURSOS

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Dilluns

*Conversa en francès. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Júlia Martinetto. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Dimecres 

*Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

UNED sènior

Cursos segon quadrimestre:

*Música i pintura: Connexions entre les arts. A càrrec de Laia Pijoan, títol superior de música i llicenciada en Història de l’Art. Veurem com la música i la pintura s’interrelacionen al llarg de la Història de l’Art. Connectarem els sentits a través d’exemples musicals i pictòrics, amb activitats pràctiques, audicions i l’anàlisi d’obres que ens ajudaran a descobrir els nexes d’ambdós llenguatges artístics. Per a majors de 50 anys. Horari: divendres de 15 a 17h a l’auditori de l’Escola de Música. Inici: 10 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, c/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*L’òpera per dins. A càrrec de Tina Gorina Faz, cantant d’òpera, títol superior de cant i màster en Gestió Cultural. En aquest curs descobriràs, de la mà d’una cantant d’aquest gènere, la part menys visible però imprescindible d’un dels espectacles artístics més complets. Per a majors de 50 anys. Horari: dijous de 17 a 19h a la Casa Palet. Inici: 9 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Casals

*Activitats del curs 2022/2023:

-Casal Tueda Gent Gran: Gimnàstica de manteniment, ioga, ioga terapèutic, taller de memòria, conversa en anglès, informàtica, català, taller de pintura, patchwork, manualitats, coral i nou curs: classes de francès (dimarts de 17 a 18h). Informació i inscripcions: despatx del Casal de dilluns a divendres de 10.30 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga, manualitats i vestits de paper, taller de memòria, coral, pintura, country, gimnàstica de manteniment. Nous cursos: classes de Sevillanes (dilluns de 18 a 19h i divendres de 19 a 20h) i ioga amb cadira (dilluns i divendres d’11.30 a 12.30h). Informació i inscripcions: Despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues: els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Curs de Fotografia. Cada dimecres de 20 a 22h a la biblioteca del casal Tueda (C/ Gravina, 39). Fins al 5 d’abril. Preu: 50€ (socis casal i AFIC Guíxols), 100€ (no socis). Inscripcions i més informació: Jordi Gallego tel. 652921205; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., www.gallego.cat. Organitza: AFIC Guíxols amb la col·laboració del Casal Tueda.

 

EXPOSICIONS:

*Exposició d’Art Visió i consciència de Matt Denegrevaught. Fins al 28 de maig a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Inauguració: dissabte 1 d’abril a les 19h. 

*Exposició Un refugi de llibres. Del 21 d’abril al 30 de juny a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. L’exposició homenatja la mostra internacional de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) que va organitzar Jella Lepman a Alemanya després de la Segona Guerra Mundial per ajudar els infants i joves desposseïts de tot. Inauguració: divendres 21 d’abril a les 18 h.

*Exposició: Dia de la Dona. Del 3 al 18 d’abril. Mostra amb els treballs dels nens i nenes de les escoles de Sant Feliu de Guíxols amb motiu del dia de la Dona. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura al públic. Podeu consultar el llibre digital amb tots els treballs a través de l’enllaç: https://apliense.xtec.cat/prestatgeria/b7870504_3282/llibre/

*Exposició temporal Ricard Mur, “un fotògraf de postal”. Fins al 10 d’abril a la Capella de l’Antic Hospital. L’exposició que acull el Museu d’Història de Sant Feliu s’emmarca dins de la iniciativa anual dels Tallers d’Història, liderats per l’Arxiu Municipal. Aquest any la mostra vol homenatjar a Ricard Mur, tant per les seves qualitats artístiques com per la seva tasca de documentació del moment històric, la qual mostra un St. Feliu desaparegut i ens permet veure com era la societat, la ciutat i els entorns naturals als anys 20 del segle XX. 

Entrada lliure. Horaris: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat.

*Exposició Has quedat ben retratat. Dels treballs de plàstica dels tallers d’història. Del 15 d’abril al 7 de maig a la Capella de l’Antic Hospital. Organitza: Museu d’Història amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal. 

*Exposició Ricard Mur. Vilartagues. Del 13 d’abril al 18 de juny a la plaça Salvador Espriu. 

*Exposició del Creativa’t. Fins al 9 d’abril. “Viatge efímer” de Gerard Mas Creativa’t. Comissariat i producció tècnica d’exposicions per part dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm. A l’Espai K (Antic Hospital). Horari: Fins el 6 d’abril d’11 a 13h i de 18 a 20h. Del 7 al 8 d’abril d’11 a 13h i de 18 a 1h. Dia 9 d’abril d’11 a 13h i de 18 a 23h. 

 

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

Horaris: De l’1 al 30 d’abril (excepte 7, 8 i 9 d’abril): obertura només caps de setmana i festius: Dissabtes d’11 a 13h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h. Visites concertades.

Horari especial de Setmana Santa: Divendres 7 i dissabte 8 d’abril: de 10 a 14h i de 17 a 20h

Diumenge 9 i dilluns 10 d’abril: d’11 a 14h.

ANTIC HOSPITAL 

De l’1 al 30 d’abril (excepte 7, 8 i 9 d’abril): De dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat.

Horari especial de Setmana Santa: Divendres 7 i dissabte 8 d’abril: de 10 a 14h i de 17 a 20h

Diumenge 9 i dilluns 10 d’abril: d’11 a 14h.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Curs de vela de Setmana Santa. Del dilluns 3 al divendres 7 d’abril, de 10.30 a 13.30h. A l’Escola de Vela del Club Nàutic. Preu: 165€. Per a més informació tel. 972 321700, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Las Vegas. 60 Aniversari. 1 d’abril Potato + JJ Bolton. 6 d’abril Varillas + Zaspurilla + Body Vishnu. 8 d’abril The New Experience. Tribut Abba. 9’abril The Bazagas. 20 d’abril Tim Vantol + Cristo. 22 d’abril Muchachito. 29 d’abril Orquestra Mondragon. Es poden consultar i comprar les entrades de tots els espectacles programats en motiu de la celebració dels 60 anys a : www.salalasvegas.com Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. C/ Cristòfol Colom, 11 de Sant Feliu de Guíxols.  

*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa). 

Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.

 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits