Segon any del projecte de dansa amb alumnes de 4t d'ESO a Sant Feliu de Guíxols

Cartell festival 4t ESO1
 
L'Institut Sant Feliu de Guíxols porta a terme per segon any consecutiu un projecte pioner a les comarques gironines destinat a donar una gran oportunitat als 90 alumnes de quart d'ESO. L'any passat només s'havia fet a centres de les comarques de Girona, i aquest curs ja en són 6 els centres que hi participen. 
 
El projecte és un taller intensiu de dansa, que realitza el coreogràf holandès Wilfried van Poppel i la ballarina basca Amaya Lubeigt, amb un equip de 3 assistents. Es treballa amb tots els alumnes de quart. El taller es realitza en horari lectiu i es tracta de ser capaços de treballar junts i fer una coreografia en 5 dies. El lema de la companyia DeLoopers és: "Si les persones poden ballar juntes, poden viure juntes".
 
És un projecte ambiciós i que es pot realitzar gràcies al finançament i mitjans tècnics i humans que ens han proporcionat el Rotary Costa Brava, el Consell Comarcal del Baix Empordà, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. 
 
El resultat del taller es podrà veure en una representació del divendres 10 de març a les 21h, Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.
 
Per veure més informació sobre el projecte, podeu el documental "Five Days to Dance" a http://www.de-loopers.eu/proyectos-actuales/documental-five-days-to-dance.html

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits